alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

bla linne

 
[34]

Blåa linnen

Kreatörerna är en ny, självsäker generation som skriver sina egna regler och uttrycker sin personlighet via sin stil och sina kläder – våra produkter har en bekväm, sportig design som har skapats för din fritid. Linnen från adidas passar perfekt och utgör ett perfekt lagerplagg. Alla blåa linnen från adidas är designade för att komplettera din aktiva livsstil.

Märket med de tre ränderna – blåa linnen från adidas

Vi säljer linnen som har tillverkats med bomull, polyester och återvunnen polyester. Alla kläder som är tillverkade av bomull känns behagliga mot huden eftersom man inte svettas så intensivt i dem. Materialet är idealiskt om du är ute och rör dig på din lediga tid eller ägnar dig åt lätt träning.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Med linnenskollektioner som Originals, Performance och Athletics ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Söker du den perfekta outfiten för sport och streetstil? adidas Originals-plaggen är värdefulla om du vill skapa en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, alltid och överallt. Performance är produktlinjen för atleter som ställer de högsta kraven på sig själva och som gör reglerna åt sig själva. Superfunktionell teknologi som CLIMACOOL, CLIMALITE och AEROREADY utgör grunden i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. DESIGNED4TRAINING, Clima och Response är våra mest välkända kollektioner med linnen. Det är viktigt för oss att ta hand om miljön. Därför har vi utvecklat Parley. För den här kollektionen har vi bearbetat plast som samlats ihop på stränder och i kustområden. Parley kombinerar därmed miljöhänsyn med superfunktionell design.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan barn, damer och herrar skapa sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Låt inget hindra dig när du ägnar dig åt triathlonet. Visa din alldeles personliga stil med blåa linnen från adidas.