alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

blå sandaler

 
[1]
Pris
229 kr - 229 kr
229

Blå sandaler

adidas skokollektion har skapats med en optimal kombination av funktion, komfort och stil. adidas skor lyfter din look till en helt ny nivå. Sandaler från adidas tar hand om fötterna och erbjuder äkta komfort för njutning hela dagen. Våra blåa sandaler kompletterar din stil.

Skapade för kreatörer – blå sandaler från adidas

Våra sandaler är tillverkade av syntetläder.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Oavsett om det är märken som Performance – med adidas-sandaler drar du inte bara blickarna till dig på nästa träning utan också på vägen dit. Performance är framtagen för atleter som inte vill kompromissa med stilen – retrodesign med en distinkt betoning på funktion.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan damer och herrar skriva sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Gå din egen väg på bassängen eller stranden. Framtiden börjar nu. Plocka fram våra blåa sandaler från adidas – nu är stunden inne.