alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
adidas

bla underklader

 
[2]

Blå underkläder

Kreatörerna är en ny, kaxig generation som skriver sina egna regler och uttrycker sin personlighet med hjälp av sin stil och sina kläder – våra produkter är sportiga och bekväma och har skapats för din fritid. Lägg grunden med underkläder från adidas. De följer kroppens rörelser och ger dig ordentligt stöd under träningspasset. Med dessa blåa underkläder kommer du att vara rätt utrustad.

Skriv dina egna regler – blå underkläder från adidas

Vi har underkläder tillverkade av bomull och polyester. Bomull är det material som känns skönast mot huden och det får dig inte att börja svettas snabbare. Det lämpar sig framförallt för mindre intensiva aktiviteter och som ett ytterlager.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Performance är framtagen för atleter som inte är redo att kompromissa med stilen – retrodesign med ett tydligt fokus på funktion. CLIMALITE, CLIMACHILL och AEROREADY absorberar fukt, håller kylan ute och ger angenäm värme åt alla ansträngda muskler. Du hittar underkläder i kollektionerna Essentials, Clima och RDY.

Vill du skriva dina egna regler? Med våra produkter för herrar kan du höja ribban och ha kul. Visa din alldeles egna stil med blå underkläder från adidas.