alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Boost

 
[657]
1 / 14

adidas Boost ger dig ny energi genom hela löparrundan

Det bästa med löparträning är att du endast behöver ett par sköna kläder och ett par ordentliga löparskor som ger dig energi i varje steg du tar. Du kan enkelt ta med dina adidas Boost skor när du åker på semester för att hålla igång träningen även under lata dagar, det bästa är att de inte behöver ta upp mycket plats i din resväska. Gör det bästa av din semester och fyll den med härlig energi och massor av endorfiner, upptäck din omgivning medan du tränar upp konditionen.

Låt inte underlaget stoppa dig med ett par adidas Boost

För att skorna ska sitta så bra som möjligt har vi tillverkat löparskor med stickad ovandel som sitter som en andra hud. Dessutom finns ventilation i strategiska svettzoner som hjälper till att hålla dina fötter torra och svala. Vissa skor kommer även med motion-weave-teknologi som är ett följsamt och stretchigt material som ger dig det stöd du behöver. Boost-tekonlogin gör att du får energi vid varje steg och gör din löpning smidig, energiåtergivande och responsiv. Som om det inte vore tillräckligt kan du välja en sko med inbäddad Torsion Spring som ger stöd vid varje nedtramp och ett framåtdriv i framfoten. Gummit på den flexibla Stretchweb-yttersulan kommer i Continental™ som ger ett utmärkt grepp så du slipper oroa dig över de olika terrängen du springer genom. adidas Boost kommer ge dig den energi och självsäkerhet du behöver genom hela din löparrunda, och om du behöver ännu mera stöd bör du investera i ett par med Tailored Fibre Placement som är ett väljusterat fotvalvsstöd. För att få ut det mesta av din löparrunda rekommenderar vi att du skaffar ett par funktionella löparkläder tillsammans med dina adidas Boost som ger dig det skydd och stöd du behöver för att försöka dig på ett nytt rekord oavsett väder.