alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

brun byxor

 
[14]

Bruna byxor

Nu har vi dessutom gett vår genuina adidas-stil en modern uppdatering, vilket innebär att du är bekväm och har rätt look i våra plagg även när du är aktiv på fritiden. Kläder med adidas ikoniska logotyp är ett självklart inslag i sportens värld och inom streetmodet. Våra byxor har en omisskännlig 3-stripes-design. Våra bruna byxor kompletterar din stil.

Skapade för kreatörer – bruna byxor från adidas

Våra byxor är tillverkade av bomull, nylon och återvunnen nylon. De som rör på sig under dagen behöver kunna förlita sig på att materialet de bär fortsätter att kännas skönt vid dagens slut. Bomull är det optimala materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så rikligt i det.

Med våra märken står du i centrum

Upptäck trender som kan bli klassiker i kollektionerna med byxor från märken som Originals och adidas by Stella McCartney. Gamla skatter och innovationer förenade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångskiftande värld. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningen med ventilerande material och superfunktionella teknologier som CLIMALITE, AEROREADY och CLIMACHILL. Du hittar byxor i kollektionerna Ryv, Trefoil och Samstag.

Människor som tänker i nya banor för att förändra världen – adidas-produkter för damer och herrar. Framtiden börjar nu. Skaffa våra bruna byxor från adidas – nu är stunden inne.