alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
adidas

brun tights

 
[3]

Bruna tights

Låt inget distrahera dig från att följa din rutin. adidas outfits passar din stil och gör att du kan ta dig an dagens mål med lätthet och energi. Kläder med adidas klassiska logotyp är djupt rotade på sportens arena och inom streetmodet. Våra tights har en omisskännlig 3-stripes-design. Alla bruna tights från adidas är designade för att passa din aktiva livsstil.

Skapade för kreatörer – bruna tights från adidas

Våra tights har tillverkats av återvunnen polyester. Lösningen på problemet med plast är innovation. Vi ger en ny funktion åt plasten och använder den som ett återvunnet material vid tillverkningen av våra produkter.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Med tightskollektioner som adidas by Stella McCartney ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Superfunktionell teknologi som CLIMALITE, AEROREADY och CLIMACHILL utgör en stadig grund i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Våra kollektioner med tights inkluderar RDY och Clima.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan damer skriva sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Bruna tights från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är villig att flytta gränserna varje dag.