alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

vinröda byxor

 
[9]

Vinröda byxor

Nu har vi dessutom gett vår klassiska adidas-stil en modern uppdatering så att du kan se sportig ut och känna dig bekväm i våra plagg även när du är aktiv på fritiden. Kläder med adidas legendariska logotyp har en självklar plats i sportvärlden och inom streetmodet. Våra byxor har en otvetydig adidas-design. Med dessa vinröda byxor kommer du att vara rätt utrustad.

Skapade för kreatörer – vinröda byxor från adidas

Bomull, nylon och återvunnen polyester är tre av de material vi använder för att tillverka våra byxor. Bomull är det material som känns behagligast mot huden och det får dig inte att börja svettas snabbare. Det passar framförallt för mindre ansträngande aktiviteter och som ett ytterlager.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Upptäck trender som kan bli klassiker i kollektionerna med byxor från märken som Y-3, Performance och Originals. Performance höjer motivationen och ger fler framgångar på en ny nivå. Förbli legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots lediga retrovibbar. Den japanska designern Yohji Yamamotos oversizesnitt har fått mycket stor uppmärksamhet. Y-3 har en autentisk, tuff och kaxig image tack vare sina skiftande texturer och generösa draperingar. Du hittar byxor i kollektionerna Tiro, Samstag och adicolor.

Vill du skriva dina egna regler? Med våra produkter för barn, damer och herrar kan du höja ribban och ha kul. Visa din alldeles individuella stil med vinröda byxor från adidas.