alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

vinröd t-shirts

 
[47]

Vinröda T-shirts

Nu har vi dessutom gett vår autentiska adidas-stil en modern uppdatering så att du kan se sportig ut och känna dig bekväm i våra plagg även när du är aktiv på fritiden. T-shirts från adidas sitter perfekt och är ett obligatoriskt lagerplagg. Alla vinröda T-shirts från adidas är designade för att hjälpa dig i din aktiva livsstil.

Skriv dina egna regler – vinröda T-shirts från adidas

Våra T-shirts är tillverkade av bomull, nylon och polyester. Bomull är det material som känns bäst mot huden och det får dig inte att svettas snabbare. Det passar framförallt för mer avslappnade aktiviteter och som ett ytterlager.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Med t-shirtkollektioner som Athletics, Originals och TERREX ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Söker du efter funktionell design i kombination med funktion som du kan räkna med under alla förhållanden? adidas Terrex har designats för utomhusaktiviteter och är den fulländade följeslagaren. Performance har skapats för atleter som inte vill kompromissa med stilen – retrodesign med ett distinkt fokus på funktion. Söker du den optimala outfiten för sport och streetstil? adidas Originals-plaggen är ovärderliga om du strävar efter en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, ständigt och överallt. Yohji Yamamotos kläder är berömda för den avantgardistiska design som även präglar Y-3-kollektionen. Här syns en rad skiftande texturer och draperingar som formar det legendariska oversizesnittet. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningspasset med ventilerande material och superfunktionella teknologier som CLIMACHILL, CLIMALITE och HEAT.RDY. Response, Clima och Trefoil är våra populära kollektioner med T-shirts. Att skydda miljön är viktigt för oss. Det är därför vi har utvecklat Parley. För den här kollektionen har vi bearbetat plast som samlats in på stränder och i kustområden. Parley kombinerar därmed miljöhänsyn med superfunktionell design.

Vill du bryta mot reglerna och sedan skriva egna? Med våra produkter för barn, damer och herrar kan du både ha roligt och prestera på topp. Finn din egen väg på vandringen. Vinröda T-shirts från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är villig att sätta nya mål varje dag.