alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

vinroda toppar

 
[7]

Vinröda toppar

Nu har vi dessutom gett vår genuina adidas-stil en modern uppdatering, vilket innebär att du är bekväm och har rätt look i våra plagg även när du är ute och rör dig på fritiden. I våra kollektioner finns en rad designer som är skapade specifikt för dina behov. Med toppar från adidas är du jämt snygg och bekväm. Alla vinröda toppar från adidas är designade för att komplettera din aktiva livsstil.

Skapade för kreatörer – vinröda toppar från adidas

Bomull, nylon och polyester är tre av de material vi använder för att producera våra toppar. Alla kläder som innehåller bomull känns sköna mot huden eftersom man inte svettas så mycket när man bär dem. Materialet är idealiskt om du är ute och rör dig på din lediga tid eller ägnar dig åt ett lätt träningspass.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Upptäck trender med legendarisk potential i kollektionerna med toppar från märken som Y-3, TERREX och Performance. Letar du efter funktionell design och pålitlig funktion i alla lägen? adidas Terrex har designats för utomhusaktiviteter och är den fulländade följeslagaren. Performance är produktlinjen för atleter som kräver det bästa av sig själva och som sätter reglerna åt sig själva. Y-3-kollektionen av Yohji Yamamoto är omtalad för sin avantgardistiska design. Designerns legendariska oversizemodeller i svart har draperad, skiftande textur. AEROREADY, CLIMACHILL och CLIMALITE absorberar fukt, håller kylan ute och ger skön värme åt alla ansträngda muskler. Du hittar toppar i kollektionerna DESIGNED4TRAINING, Clima och RDY.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan damer och herrar skapa sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. 3-Stripes är alltid rätt för vandringen. Framtiden börjar nu. Upptäck våra vinröda toppar från adidas – nu är stunden inne.