alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

bomullsbyxor

 
[226]
1 / 5
Sida:av 5

Bomullsbyxor

Kreatörerna är en ny, självmedveten generation som skapar sina egna regler och uttrycker sin personlighet med hjälp av sin stil och sina kläder – våra produkter är sportiga och bekväma och har skapats för din fritid. Kläder med adidas legendariska logotyp är ett självklart inslag i sportens värld och inom streetmodet. Våra bomullsbyxor har en distinkt 3-stripes-design. Alla bomullsbyxor från adidas är designade för att komplettera din aktiva livsstil.

Märket med de tre ränderna – bomullsbyxor från adidas

Återvunnen polyester är ett material vi använder för att tillverka våra bomullsbyxor. Vi förlitar oss på återvunna material eftersom vi vill rädda haven. För vår egen skull och för framtida generationers skull. Genom att använda återvunna material genererar vi mindre avfall och hushåller med resurserna.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Upptäck trender som kan bli klassiker i kollektionerna med bomullsbyxor från märken som adidas by Stella McCartney, Performance och TERREX. Söker du den klockrena outfiten för streetstil och sport? adidas Originals-plaggen är oersättliga om du strävar efter en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, ständigt och överallt. Performance är framtagen för atleter som inte är redo att kompromissa med stilen – retrodesign med ett distinkt fokus på funktion. Letar du efter funktionell design i kombination med pålitlig funktion oavsett förhållanden? adidas Terrex har designats för utomhusaktiviteter och är den fulländade följeslagaren. Den japanska designern Yohji Yamamotos oversizesnitt är legendariska. Y-3 har en autentisk, tuff och självsäker image tack vare sina skiftande texturer och generösa draperingar. Superfunktionell teknologi som CLIMACHILL, AEROREADY och CLIMALITE lägger grunden i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Tiro, Star Wars och Beckenbauer är våra mest välkända kollektioner med bomullsbyxor. Med Parley får plasten en ny roll där den kombineras miljöhänsyn med superfunktionell design. Bearbetat plastavfall som samlats in på stränder och i kustområden utgör grunden i hela vår kollektion. Våra bomullsbyxor är tillgängliga i blått, vinrött, vitt och många andra färger.

Människor som tänker i nya banor för att transformera världen – adidas-produkter för barn, damer och herrar. 3-Stripes är alltid rätt för vandringen. Framtiden börjar idag. Upptäck våra bomullsbyxor från adidas – nu är stunden inne.