alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
adidas

Vinterbyxor

 
[56]
1 / 2
Sida:av 2

Håll dig varm och torr i vinterbyxor från adidas

adidas tillverkar kläder för många olika sportgrenar – så också vintersporter. Vi har bland annat ett stort utbud av vinterbyxor. Byxorna kommer i olika modeller och är framtagna för olika typer av aktiviteter. Hos oss kan du därför hitta precis de där byxorna som du behöver i ditt aktiva liv. Byxorna är främst tillverkade i polyester och nylon. Detta gör dem vattentäta och ytorna är ofta behandlade för att vara extra vattenavvisande. Dessutom har de god andningsförmåga och har partier för extra ventilation inbyggda där det behövs. Naturligtvis har de muddar för att hålla byxbenen på plats och ovälkommen snö ute. De har bra passform samtidigt som de tillåter full rörelsefrihet för att inte hindra dig när du bär dem. De flesta byxorna har extra förstärkningar på hårdare utsatta partier, så som knän och benslut.

I våra byxor är du redo för vinterns alla aktiviteter

I vinterbyxor från adidas kommer du alltid att vara bekväm, varm och välutrustad för att möta vinterns utmaningar. Dessa byxor säkerställer att du kan ägna dig fullt och fast åt det du tycker är roligt och slipper bekymra dig övre våta, kalla byxor som inte lever upp till det som utlovas. Spendera istället en härlig dag i skidbacken, i skogen eller i vandringsspåret och njut av det du företar dig. Våra vinterbyxor hjälper dig att få en bra upplevelse.

Komplettera dina vinterbyxor

För att kunna vara ute och aktiv under årets kallare månader behöver du inte bara ett par riktigt bra termobyxor utan även en del andra plagg. Komplettera därför dina vinterbyxor med andra produkter från adidas kollektioner. Investera till exempel i en riktigt snygg vinterjacka eller ett riktigt bra underställ som kan hålla dig varm och torr under många olika typer av utomhusaktiviteter och idrottsaktiviteter.