alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Bälten för dam

 
[5]

Stilrena accessoarer och bälten för damer

Med ett praktiskt löparfodral kan du hålla motivationen uppe när du är ute och springer. De har en smart ficka med ett band som du kan dra åt så de passar de flesta vattenflaskor. Du får händerna fria och kan ändå ha dina tillhörigheter nära till hands. adidas har även snygga bälten för damer som ger dig en perfekt komfort och passform. Med en stilren design och sadelgjordsväv skapar du lätt en moderiktig look. Dessa skärp för damer från adidas har fina spännen i metall med adidasmärket som en liten detalj. Skärpen är givetvis justerbara och enkla att anpassa efter din kropp för maximal komfort när du tränar.

Komplettera din träningslook med löparfodral och skärp för damer

När du är ute och springer eller promenerar är det otroligt viktigt att se till att du får i dig ordentligt med vätska så du inte blir uttorkad. Med adidas bälten för damer kan du ha med dig din vattenflaska när du är ute på språng. Dessutom får du plats med dina viktigaste saker och kan känna dig ännu mer fri när du är ute på din regelbundna löparrunda. Löparfodralet är tillverkat i hundra procent slätväv med hundra procent polyester och har en justerbar rem och reflekterande smådetaljer. Med dessa bälten för damer får du extra stilpoäng på köpet.

Praktiska tillbehör från adidas underlättar vid träningen

Med praktiska accessoarer från adidas är du redo för nya utmaningar på gymmet och i joggingspåret. Träningen blir smidigare och därmed ännu roligare med rätt tillbehör. Det är viktigt att dricka mycket när du springer, men bökigt att ha med sig flaskan i handen. Därför har adidas tillverkat snygga löparfodral där du kan ha din vattenflaska när du är ute och springer eller promenerar ute i friska luften.