alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

beige parkas dam

 
[3]

Beiga parkasar för damer

Nu har vi dessutom gett vår autentiska adidas-stil en modern uppdatering, vilket innebär att du är bekväm och har rätt look i våra plagg även när du är ute och rör dig på fritiden. Världen väntar runt hörnet. adidas parkasar har skapats för att skydda dig från vädrets makter – i bergsbyar och på stadens gator. Alla beiga parkasar för damer från adidas är designade för att passa din aktiva livsstil.

Skapade för kreatörer – beiga parkasar för damer från adidas

Vi säljer parkasar som har tillverkats med nylon och återvunnen polyester. Vi förlitar oss på återvunna material eftersom vi försöker hjälpa till att rädda våra hav. För vår egen skull och för framtida generationers skull. Genom att använda återvunna material genererar vi mindre avfall och sparar på resurserna.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Oavsett om det är märken som adidas by Stella McCartney eller Performance – med adidas-parkasar gör du inte enbart intryck på nästa träningspass utan också på vägen dit. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå. Superfunktionell teknologi som CLIMASTORM, CLIMAPROOF och WIND.RDY är utgångspunkten i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Du hittar parkasar i kollektionerna RDY, Clima och MyShelter.

Vill du skapa dina egna spelregler? Med våra produkter för damer kan du både ha roligt och prestera på topp. Våra outfits för kvinnor har skräddarsytts med kvinnors specifika behov i åtanke. Uppdatera din alldeles egna, autentiska look. Framtiden börjar nu. Välj våra beiga parkasar för damer från adidas – nu är stunden inne.