alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

bodys dam

 
[24]

Bodies för damer

Kreatörerna är en ny, kaxig generation som bestämmer sina egna regler och uttrycker sin personlighet med hjälp av sin stil och sina kläder – våra produkter har en sportig, bekväm design som har skapats för din fritid. Bodyn kräver en bekväm passform, oavsett om du använder dem till sport eller något annat. Inga kompromisser. Våra bodies för damer ger dig stil.

Skapa dina egna regler – bodies för damer från adidas

Våra bodies innehåller även bomull, polyester och återvunnen nylon. De som håller tempot uppe under dagen behöver kunna förlita sig på att materialet de bär fortfarande känns bra senare under dagen. Bomull är det optimala materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så lätt i det.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Performance är framtagen för atleter som inte vill kompromissa med stilen – retrodesign med ett distinkt fokus på funktion. Förbli legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots lediga retrovibbar. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningspasset med ventilerande material och superfunktionella teknologier som CLIMALITE. Trefoil, Powerlift och Fakten är våra populära kollektioner med bodies. Våra bodies är tillgängliga i vitt, svart, vinrött och många andra färger.

Vill du bryta mot reglerna och sedan skriva egna? Med våra produkter för damer kan du höja ribban och ha kul. Som de äkta atleter vi är vet vi att detaljerna är avgörande, oavsett om det är före, under och efter träningen. Därför har våra outfits för kvinnor skapats med höga kvalitetskrav för sport och vardagen. Bodies för damer från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är beredd att uppnå dina mål varje dag.