alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

adidas Boost för dam rea

 
[103]
1 / 3
Sida:av 3

Energiåtergivande steg med adidas Boost för dam på rea

Med adidas Boost för dam på rea får du rabatt på skor som ger dig snabbare steg och maximal komfort. adidas har alltid hållit funktion och prestation i centrum för sin design och har därför tagit fram flera teknologier som revolutionerat sportvärlden. Boost är en teknologi som helt har förändrat löparträningen. Med denna energiåtergivande stötdämpning får du fjädrande steg som låter dig lägga fullt fokus framåt. Här hittar du flera adidas Boost för dam till Outlet-priser. 

Ny teknologi med adidas Boost för dam-Outlet

Med adidas Boost för dam-outlet får du skor som kan optimera din löparträning och dina resultat. Du hittar ett flertal modeller av skor som har Boost i mellansulan. För löpning i terräng hittar du skor med grövre yttersula som gör att du får bra grepp på marken och därmed säkra steg även på ojämn mark. Med vattentäta ovandelar i flexibel textil hänger skorna med i varje steg utan att sakta ner farten. För löpning på löpband eller bana finns lätta skor med fotnära passform som gör att du flyger fram utan distraktion. Om du behöver extra stabilitet för ankeln hittar du skor som har en strumpliknande konstruktion runt ankeln och stabiliserande Torsion bar.

Outlet med adidas Boost för damer i olika stilar

Här hittar du inte bara olika modeller för olika träningsformer bland adidas Boost för dam på rea men även olika stilar och design på skorna för att du ska hitta en sko som passar just din stil. För en mer minimalistisk look hittar du klassiska svartvita adidas skor med kontrasterande sula och 3-Stripes längs med sidan. För en snygg retrostil kan du välja pastellfärgade skor med Boost eller ett par skor i neonfärg. Matcha med adidas damstrumpor för bästa möjliga komfort i skorna, med rätt strumpor slipper du distraherande friktion och kan lägga fullt fokus på träningen.