alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

vinröda skor dam

 
[13]

Vinröda skor för damer

Allt du behöver hittar du i adidas skokollektion för damer. Med adidas skor för damer är du ständigt först med de senaste trenderna. Dina skor jobbar hårt och hjälper dig att göra ett statement. Den teknologi och de material som tagits fram av adidas är skapade för att ge fötterna ett långvarigt och välgörande stöd. Med dessa vinröda skor för damer kommer du att vara rätt utrustad.

Märket med de tre ränderna – vinröda skor för damer från adidas

Våra skor innehåller även läder, mockaläder och syntetläder.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Det spelar ingen roll om det är märken som Originals eller Performance – med adidas-skor drar du inte bara blickarna till dig på nästa träningspass utan också på vägen dit. Performance höjer motivationen och ger fler framgångar på en ny nivå. Fortsätt att vara legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots avslappnade retrovibbar. BOOST är den mest reaktiva absorptionen vi någonsin skapat och det innebär maxad kraft i varje steg. BOOST ger mer responsiv stötdämpning är någonsin tidigare för att ge maxad kraft steg efter steg. Vi har utvecklat den flexibla och lätta mellansulan med BOUNCE som ger dig kraft i vartenda steg så att du förblir fulltankad med energi. De har inte enbart gjort det på gatan utan även på världsscenerna – skor från adidas är internationellt hyllade och är ett tydligt statement. Du hittar skor i kollektionerna Trefoil, Gazelle och ZX. Oberoende av om det är för fritid eller sport kan du alltid prestera på topp tack vare material av hög kvalitet som primeknit eller mesh och innovativa egenskaper.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan damer skriva sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Är stil och funktion viktigt för dig? Utforska vårt stora utbud med outfits för kvinnor. Oberoende av om det gäller minimalistisk atletstil eller spektakulära uppdateringar av autentisk adidas-design så har vi något för dig. I vårt breda utbud hittar du skor för gräsplaner, löpbana, löpband, gata och väg. Visa din alldeles egna stil med vinröda skor för damer från adidas.