alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

vinröda sneakers dam

 
[10]

Vinröda sneakers för damer

adidas skokollektion för damer har skapats med en optimal kombination av funktion, stil och komfort. adidas skor lyfter din look till en helt ny nivå. Dina sneakers jobbar hårt så att du kan göra ett statement. Den teknologi och de material som tagits fram av adidas har till uppgift att ge fötterna ett långvarigt och välgörande stöd. Våra vinröda sneakers för damer ger dig stil.

Märket med de tre ränderna – vinröda sneakers för damer från adidas

Vi har sneakers tillverkade av läder, mockaläder och syntetläder.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Med sneakerskollektioner som Performance och Originals ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Performance höjer motivationen och ger fler framgångar på en ny nivå. Söker du den perfekta outfiten för streetstil och sport? adidas Originals-plaggen är oersättliga om du vill skapa en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, alltid och överallt. Mellansulan med BOOST förser dig med maxad kraft i vartenda steg och har den mest responsiva stötdämpningen vi någonsin skapat. Vi kompromissar inte med kvaliteten när vi tar fram nya skor. I sportsammanhang. I musiksammanhang. I vardagssammanhang. Därför utvecklar adidas innovativ teknologi, testar den i verkliga förhållanden och paketerar den i en klassisk design. Våra kollektioner med sneakers inkluderar Nite Jogger, TERRACE och Gazelle. Oavsett om det rör fritid eller sport kan du alltid nå resultat tack vare material av hög kvalitet som primeknit eller mesh och innovativa egenskaper.

Människor som tänker i nya banor för att revolutionera världen – adidas-produkter för damer. Våra outfits för kvinnor har skräddarsytts med kvinnors specifika behov i åtanke. Uppdatera din alldeles egna, autentiska look. Skor från adidas är extremt flexibla, det spelar inom roll om det gäller gräsplaner, löpbana, gata och väg. Vinröda sneakers för damer från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är beredd att sätta nya mål varje dag.