alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Fleecejackor för dam

 
[34]

Håll dig varm i sköna fleecejackor för damer

Många har koll på att lager-på-lager kan hjälpa till att hålla dem varma när det är kallt ute, men många väljer fel plagg och fryser ändå. Våra fleecejackor för damer är gjorda för att både hålla dig varm och ventilera bort fukt så du inte blir för svettig när du är ute och rör på dig. Därför är en bra fleecejacka för dam något som alla borde ha hemma. Samtidigt som den är oumbärlig på vintern för att kunna ta långa promenader i snön så är den mysig att ha på sig på kvällen när man vilar i soffan.

Gör vintern njutbar med en fleecejacka för dam

För att se till att du verkligen håller värmen när det är kyligt är det smart att välja en modell som har en hög krage som håller nacken varm. Om nacken blir kall är det nämligen mycket större risk att resten av kroppen börjar frysa. Eller varför inte satsa på en jacka med huva, så du även kan värma huvudet? Perfekt om du har glömt mössan hemma eller bara vill ha ett extra knep att ta till när det är blåsigt och ruskigt ute.

Miljövänligt mode från adidas

Eftersom det är allas vårt ansvar att ta hand om vår jord och värna om miljön så har vi på adidas tänkt till lite extra när vi valt vilka material som ska finnas i våra kläder. Många av våra fleecejackor för damer är gjorda av återvunnen polyester, vilket är ett utmärkt val eftersom det minskar mängden plast i våra hav, något som har fått stor uppmärksamhet de senaste åren eftersom det är en så stor miljöfara. När du köper dessa plagg bidrar du till ett hållbart samhälle och du kan sträcka på dig lite extra.