alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Gråa Byxor för Dam

 
[45]
Pris
259 kr - 1 599 kr
2591599

Grå byxor för damer

Nu har vi dessutom gett vår genuina adidas-stil en modern uppdatering så att du är bekväm och har rätt look i våra plagg även när du är ute och rör dig på fritiden. Kläder med adidas klassiska logotyp har sin självklara plats på sportens arena och inom streetmodet. Våra byxor har en omisskännlig adidas-design. Med dessa gråa byxor för damer kommer du att vara rätt utrustad.

Skapade för kreatörer – grå byxor för damer från adidas

Våra byxor har tillverkats av bomull, nylon och polyester. Bomull är det material som känns skönast mot huden och det får dig inte att svettas snabbare. Det passar framförallt för mer avslappnade aktiviteter och som ett ytterlager.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Oavsett om det är märken som adidas by Stella McCartney, Originals eller Athletics – med adidas-byxor får du inte bara uppmärksamhet på nästa träning utan också på vägen dit. Snö och regn? Hårda vindar? Steniga stigar? Inga bekymmer! adidas Terrex är plagg som designats för utomhusaktiviteter. Vi håller dig torr och varm under bergsäventyren och ser till att du står på stadiga fötter. Performance är produktlinjen för atleter som har höga förväntningar på sig själva och som skriver reglerna åt sig själva. Högt skattade klassiker och innovationer samlade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångsidiga värld. Y-3-kollektionen av Yohji Yamamoto är känd för sin avantgardistiska design. Designerns legendariska oversizemodeller i svart har draperad, varierad textur.

Med teknologier såsom TECHFIT är du rustad för alla lägen. CLIMACHILL, HEAT.RDY och CLIMASTORM absorberar fukt, håller kylan ute och ger mysig värme åt dina ansträngda muskler. RDY, Tiro och Pharrell är våra mest välkända kollektioner med byxor.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan damer skapa sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Som de sanna atleter vi är vet vi att detaljerna gör störst skillnad, oavsett om det är före, under och efter träningen. Därför har våra outfits för kvinnor skapats med höga kvalitetskrav för sport och vardagsliv. Finn din egen väg på utförsåkningen, snowboardåkningen eller vandringen. Framtiden börjar nu. Plocka fram våra gråa byxor för damer från adidas – nu är stunden inne.