alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

grå skor dam

 
[205]
CYBER MONDAY 20 % EXTRA RABATT
Pris
174 kr - 2 949 kr
1742949
1 / 5
Sida:av 5

Grå skor för damer

adidas streetkläder ger dig en klassisk look. Våra skor har designats för att hantera utmaningarna vid sportaktiviteter och för att fullända din avslappnade look. Dina skor jobbar hårt så att du kan göra ett statement. Den teknologi och de material som tagits fram av adidas är skapade för att ge fötterna det stöd de förtjänar. Alla grå skor för damer från adidas är designade för att hjälpa dig i din aktiva livsstil.

Skriv dina egna regler – grå skor för damer från adidas

Vi erbjuder skor tillverkade av läder, canvas och läder.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Upptäck trender som kan bli klassiker i kollektionerna med skor från märken som TERREX, adidas by Stella McCartney och Originals. Gamla skatter och innovationer samlade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångsidiga värld. Performance höjer motivationen och ger fler framgångar på en ny nivå. Funktionell design och funktion som du kan lita på vid alla väderförhållanden. Det är adidas Terrex.

Vi ser till att testa ny teknologi som FITFOAM, TWISTGRIP och LIGHTSTRIKE i tuffa förhållanden. Responsiv stötdämpning tack vare mellansulan med BOOST som skickar tillbaka energin som du har använt. Mellansulan med BOUNCE ger en sko med bekväm stötabsorbering för maxad kraft på planen och andra platser där det kan behövas. Vi kompromissar inte med kvaliteten när vi tar fram nya skor. I sportsammanhang. I musiksammanhang. I vardagssammanhang. Det är därför adidas utvecklar innovativ teknologi, testar den i verkliga förhållanden och paketerar den i en klassisk design. Essentials, Clima och Barricade är våra populära kollektioner med skor. Miljöskydd är viktigt för oss. Det är därför vi har utvecklat Parley. För den här kollektionen har vi bearbetat plast som samlats in på stränder och i kustområden. Parley kombinerar därmed miljöhänsyn med superfunktionell design. NMD står för progressiv design och kombinerar en urban look med löparstil. adidas är populärt hos atleter och sneakerentusiaster. Vi har en rad olika modeller för att möta dina behov.

Vill du bryta mot reglerna och sedan skriva egna? Med våra produkter för damer kan du både ha roligt och prestera på topp. Som de äkta atleter vi är vet vi att det är detaljerna som gör störst skillnad, oavsett om det är före, under och efter träningen. Därför har våra outfits för kvinnor skapats med höga kvalitetskrav för sport och vardagen. Låt inget hindra dig när du ägnar dig åt maratonloppet, triathlonet, tävlingen, urban sporten eller vandringen. I vårt stora utbud hittar du skor för grus, grusplaner, fasta gräsplaner, mjuka gräsplaner, gräsplaner, hårda planer, inomhusplaner, löpbana, löpband, gata, terräng och väg. Framtiden börjar nu. Upptäck våra gråa skor för damer från adidas – nu är stunden inne.