alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

grå tröjor för kvinnor

 
[14]

Grå tröjor för kvinnor

Nu har vi dessutom gett vår autentiska adidas-stil en modern uppdatering så att du är bekväm och har rätt look i våra plagg även när du är aktiv på fritiden. I våra kollektioner har vi en mängd designer som är skapade specifikt för dina krav. Iklädd tröjor från adidas är du ständigt bekvämt och snyggt klädd. Alla grå tröjor för kvinnor från adidas är designade för att hjälpa dig i din aktiva livsstil.

Sätt upp dina egna regler – grå tröjor för kvinnor från adidas

Vi erbjuder tröjor tillverkade av bomull, polyester och återvunnen polyester. Bomull är det material som känns bäst mot huden och det får dig inte att svettas snabbare. Det lämpar sig framförallt för mindre ansträngande aktiviteter och som ett ytterlager.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Upptäck trender med legendarisk potential i kollektionerna med tröjor från märken som Originals, Performance och adidas by Stella McCartney. Söker du den klockrena outfiten för streetstil och sport? adidas Originals-plaggen är ovärderliga om du vill skapa en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, ständigt och överallt. Performance är framtagen för atleter som inte är redo att kompromissa med stilen – retrodesign med ett distinkt fokus på funktion. Den japanska designern Yohji Yamamotos oversizesnitt har blivit legendariska. Y-3 har en autentisk, modig och självmedveten image tack vare sina varierande texturer och generösa draperingar. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningspasset med ventilerande material och superfunktionella teknologier som CLIMALITE, AEROREADY och CLIMACHILL. Du hittar tröjor i kollektionerna RDY, Injection Pack och Response.

Människor som tänker i nya banor för att transformera världen – adidas-produkter för kvinnor. Är stil och funktion viktigt för dig? Utforska vårt stora utbud med outfits för kvinnor. Oberoende av om det gäller minimalistisk atletstil eller iögonfallande uppdateringar av autentisk adidas-design så har vi något för dig. Visa din alldeles personliga stil med grå tröjor för kvinnor från adidas.