alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

grå träningsoverall damer

 
[16]

Grå träningsoveraller för damer

Kreatörerna är en ny, självmedveten generation som bestämmer sina egna regler och uttrycker sin personlighet via sin stil och sina kläder – våra produkter har en bekväm, sportig look som har skapats för din fritid. Träningsoveraller från adidas passar perfekt och utgör ett smidigt lagerplagg. Våra gråa träningsoveraller för damer ger dig stil.

Skapa dina egna regler – grå träningsoveraller för damer från adidas

Våra träningsoveraller är tillverkade av bomull och återvunnen polyester. Alla kläder som innehåller bomull känns bra mot huden eftersom man inte svettas så mycket när man bär dem. Materialet är det optimala valet om du är ute på språng på fritiden eller ägnar dig åt mindre ansträngande träning.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Med träningsoverallerskollektioner som Performance, Originals och Athletics ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Funktionell design och säkerhet i alla väder. Det är adidas Terrex. Performance är produktlinjen för atleter som ställer de högsta kraven på sig själva och som gör reglerna åt sig själva. Fortsätt att vara legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots lediga retrovibbar. Superfunktionell teknologi som CLIMALITE, HEAT.RDY och CLIMACOOL lägger grunden i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Du hittar träningsoveraller i kollektionerna Essentials, Trefoil och Must Haves.

Människor med nyskapande idéer som revolutionerar världen – adidas-produkter för damer. Värdesätter du stil och funktion? Utforska vårt stora utbud med outfits för kvinnor. Oberoende av om det gäller minimalistisk sportstil eller iögonfallande uppdateringar av autentisk adidas-design så har vi något för dig. 3-Stripes är alltid rätt för vandringen. Visa din alldeles unika stil med grå träningsoveraller för damer från adidas.