alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

grön bomberjacka dam

 
[2]

Gröna bomberjackor för damer

Med plagg i äkta adidas-stil visar du exakt vem som bestämmer hur ditt liv ska levas – du. I våra kollektioner hittar du flera designer som är skapade specifikt för dina behov. Med bomberjackor från adidas är du alltid snygg och bekväm. Alla gröna bomberjackor för damer från adidas är designade för att komplettera din aktiva livsstil.

Märket med de tre ränderna – gröna bomberjackor för damer från adidas

Våra bomberjackor har tillverkats av nylon.

Med våra märken står du i centrum

Oavsett om det är märken som TERREX eller Athletics – med adidas-bomberjackor får du inte bara uppmärksamhet på nästa träningspass utan också på vägen dit. Regnigt väder? Hårda vindar? Steniga stigar? Inga bekymmer! adidas Terrex är plagg som designats för utomhusaktiviteter. Vi håller dig torr och varm under äventyren i bergen och ser till att du står på stadiga fötter. Du hittar bomberjackor i kollektionen VRCT.

Vill du skriva dina egna regler? Med våra produkter för damer kan du både ha roligt och prestera på topp.

Som de genuina atleter vi är vet vi att detaljerna gör skillnad, oavsett om det är före, under och efter träningen. Därför har våra outfits för kvinnor skapats med höga kvalitetskrav för sport och vardagsliv. 3-Stripes är alltid helt rätt för vandringen. Framtiden börjar idag. Välj våra gröna bomberjackor för damer från adidas – nu är stunden inne.