alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

grönt linne dam

 
[18]
Dam Gym & Träning Grön TRAINICONS Tank TopDam Gym & Träning Grön TRAINICONS Tank Top

TRAINICONS Tank Top

Dam Gym & Träning

Linnen för damer

Låt inget distrahera dig från att följa din rutin. adidas outfits för damer passar din stil och gör att du kan ta dig an dagens mål med lätthet och energi. I våra kollektioner har vi en mängd designer som är skapade specifikt för dina krav. Med linnen från adidas är du ständigt snygg och bekväm. Med dessa linnen för damer kommer du att vara redo.

Sätt upp dina egna regler – linnen för damer från adidas

Våra linnen är tillverkade av polyester. När det verkligen gäller och du börjar svettas ordentligt kommer du att upptäcka att sportkläder som är tillverkade av polyester ger ett bättre skydd. Eftersom svetten absorberas direkt från kroppen och eftersom du hålls varm när du behöver det.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Upptäck trender med potential att bli klassiker i kollektionerna med linnen från märken som Performance. Performance har skapats för atleter som inte tänker kompromissa med stilen – retrodesign med ett distinkt fokus på funktion. CLIMALITE, AEROREADY och CLIMACHILL absorberar fukt, håller kylan ute och ger behaglig värme åt alla ansträngda muskler. DESIGNED4TRAINING, Clima och RDY är våra populära kollektioner med linnen. Våra linnen är tillgängliga i rött, flerfärg, grått och många andra färger.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan damer skapa sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Våra outfits för kvinnor har skräddarsytts med kvinnors specifika behov i åtanke. Uppdatera din alldeles egna, autentiska look. Visa din alldeles personliga stil med linnen för damer från adidas.