alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

gula hoodies dam

 
[2]
Dam Originals Gul Hooded Track TopDam Originals Gul Hooded Track Top

Hooded Track Top

Dam Originals

Gula hoodies för damer

Kreatörerna är en ny, självmedveten generation som skriver sina egna regler och uttrycker sin personlighet med sin stil och sina kläder – våra produkter är sportiga och bekväma och har skapats för din fritid. I våra kollektioner finns en mängd designer som är skapade specifikt för dina behov. Iklädd hoodies från adidas är du jämt bekvämt och snyggt klädd. Med dessa gula hoodies för damer kommer du att vara redo.

Märket med de tre ränderna – gula hoodies för damer från adidas

Vi säljer hoodies tillverkade av bomull och återvunnen polyester. De som håller tempot uppe under dagen behöver kunna lita på att materialet de bär fortfarande känns bra senare under dagen. Bomull är det fulländade materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så mycket i det.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Med hoodieskollektioner som Athletics och Originals ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Söker du den perfekta outfiten för sport och streetstil? adidas Originals-plaggen är oersättliga om du strävar efter en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, ständigt och överallt. Du hittar hoodies i kollektionerna Pharrell och Must Haves.

Vill du bryta mot reglerna eller skapa dina egna? Med våra produkter för damer kan du både ha roligt och prestera på topp. Är stil och funktion viktigt för dig? Utforska vårt stora sortiment med outfits för kvinnor. Vare sig det gäller minimalistisk atletstil eller spektakulära uppdateringar av autentisk adidas-design så har vi något för dig. Gula hoodies för damer från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är inställd på att uppnå dina mål varje dag.