alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

guld skor dam

 
[9]

Gyllene skor för damer

Du bestämmer reglerna. Inklusive vilka skor du ska ha för att ta din look till en ny nivå. Dina skor jobbar hårt och hjälper dig att göra ett statement. Den teknologi och de material som tagits fram av adidas har till uppgift att ge fötterna det stöd de förtjänar. Våra gyllene skor för damer ger dig stil.

Skapade för kreatörer – gyllene skor för damer från adidas

Vi erbjuder skor tillverkade av läder, mockaläder och syntetläder.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Oavsett om det är märken som TERREX eller Originals – med adidas-skor får du inte bara uppmärksamhet på nästa träning utan också på vägen dit. Uppskattade klassiker och innovationer samlade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångsidiga värld. Letar du efter funktionell design i kombination med funktion som du kan lita på i alla lägen? adidas Terrex har designats för utomhusaktiviteter och är den fulländade följeslagaren.

Vi testar ny teknologi som LIGHTSTRIKE i extrema förhållanden. BOOST är den mest reaktiva absorptionen vi någonsin skapat och det innebär maxad kraft steg efter steg. BOOST ger mer responsiv stötdämpning än något vi tidigare har kunnat erbjuda för att ge maxad kraft steg efter steg. Vi kompromissar inte med kvaliteten när vi tar fram nya skor. I sportsammanhang. I musiksammanhang. I vardagssammanhang. Det är därför adidas utvecklar nyskapande teknologi, testar den i verkliga förhållanden och paketerar den i en klassisk design. Parley, SL och TERREX Two är våra mest välkända kollektioner med skor. Med Parley får plasten ett nytt liv och här kombineras miljöskydd med superfunktionell design. Bearbetat plastavfall som plockats upp på stränder och i kustområden formar grunden i hela kollektionen. adidas är populärt hos atleter och sneakerfans. Vi har en rad olika modeller för att möta dina specifika behov.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan damer skapa sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Betyder stilen och funktionen mycket för dig? Utforska vårt stora utbud med outfits för kvinnor. Oberoende av om det gäller minimalistisk sportstil eller iögonfallande uppdateringar av autentisk adidas-design så har vi något för dig. Våra skor lämpar sig för gator, terränger och vägar. Visa din alldeles egna stil med gyllene skor för damer från adidas.