alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

guld sneakers dam

 
[4]
Dam Originals Guld RIVALRY LOW WDam Originals Guld RIVALRY LOW W

RIVALRY LOW W

Dam Originals

Gyllene sneakers för damer

adidas streetkläder ger dig en klassisk look. Våra skor har designats för att hantera utmaningarna vid sportaktiviteter och för att fullända din avslappnade look. Hitta den perfekta passformen. Med sneakers från adidas kan fötterna röra sig fritt samtidigt som de får ett optimalt stöd. Våra gyllene sneakers för damer kompletterar din stil.

Märket med de tre ränderna – gyllene sneakers för damer från adidas

Vi erbjuder sneakers som består av läder, mockaläder och textil.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Det spelar ingen roll om det är märken som Originals – med adidas-sneakers får du inte bara uppmärksamhet på nästa träningspass utan också på vägen dit. Förbli legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots lediga retrovibbar. Responsiv stötdämpning tack vare mellansulan med BOOST som återger energin som du har använt. Du hittar sneakers i kollektionerna SL, Superstar och Nite Jogger. adidas är populärt hos atleter och sneakerfans. Vi har en rad olika modeller för att möta dina specifika behov.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan damer skapa sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Våra outfits för kvinnor har skräddarsytts med kvinnors specifika behov i åtanke. Uppgradera din alldeles egna, autentiska look. I vårt stora sortiment hittar du skor för gata och väg. Gyllene sneakers för damer från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är inställd på att sätta nya mål varje dag.