alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Handskar för Dam

 
[43]

Handskar för damer

Med accessoarer från adidas har du en trygg grund att stå på utan att göra avkall på stil eller funktion. Det är alltid roligare med adekvat tillbehör. Våra handskar för damer kompletterar din stil.

Skapade för kreatörer – handskar för damer från adidas

Vi erbjuder handskar som består av nylon, polyester och återvunnen polyester.

Med våra märken står du i centrum

Med handskarskollektioner som adidas by Stella McCartney och Performance ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Performance är framtagen för atleter som inte vill kompromissa med stilen – retrodesign med ett tydligt fokus på funktion. Du hittar handskar i kollektionerna RDY, Tango och Teamwear. Våra handskar är tillgängliga i vitt, grått, svart och många andra färger.

Vill du bryta mot reglerna eller skapa dina egna? Med våra produkter för damer kan du höja ribban och ha kul. Våra outfits för kvinnor har skräddarsytts med kvinnors specifika behov i åtanke. Uppgradera din alldeles egna, autentiska look. Låt inget hindra dig när du ägnar dig åt triathlonet. Visa din alldeles unika stil med handskar för damer från adidas.