alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

zip hoodie dam

 
[58]
1 / 2
Sida:av 2

Hoodies för damer

Nu har vi dessutom gett vår genuina adidas-stil en modern uppdatering så att du är bekväm och har rätt look i våra plagg även när du är ute och rör dig på fritiden. Våra hoodies har exakt rätt stil för dig och dina krav så att du kan uppnå din egen potential. Våra hoodies för damer kompletterar din stil.

Skapade för kreatörer – hoodies för damer från adidas

Vi säljer hoodies som har tillverkats med bomull, nylon och polyester. De som är aktiva under dagen behöver kunna lita på att materialet de bär fortfarande känns bra vid dagens slut. Bomull är det fulländade materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så rikligt i det.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Upptäck trender som kan bli klassiker i kollektionerna med hoodies från märken som adidas by Stella McCartney, TERREX och Athletics. Performance har skapats för atleter som inte vill kompromissa med stilen – retrodesign med ett distinkt fokus på funktion. Funktionell design och pålitlig funktion oavsett väder. Det är adidas Terrex. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningspasset med ventilerande material och superfunktionella teknologier som CLIMALITE, CLIMAWARM och CLIMAHEAT. Du hittar hoodies i kollektionerna Essentials, ZNE och Teamwear. Vi erbjuder hoodies i turkos, blått, lila och många andra färger.

Människor med nyskapande idéer som förändrar världen – adidas-produkter för damer. Värdesätter du stil och funktion? Utforska vårt stora utbud med outfits för kvinnor. Oavsett om det gäller minimalistisk sportstil eller spektakulära uppdateringar av autentisk adidas-design så har vi något för dig. Finn din egen väg på utförsåkningen eller vandringen. Hoodies för damer från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är beredd att sätta nya mål varje dag.