alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Jumpsuits och bodysuits för dam

 
[28]

Jumpsuits och bodysuits för dam gör vardagen och träningen bättre

Du kanske undrar vad skillnaden är mellan jumpsuits och bodysuits för damer? Enkelt uttryckt kan man säga att en jumpsuit har ben (långa byxben eller shorts) medan en bodysuit ser ut som en baddräkt nertill. Båda plaggen kan vara med eller utan ärmar. En jumpsuit är en hel outfit i ett och kan användas både till vardags och till fest, beroende på modell. Bodysuits kan också användas när du jobbar eller går i skolan, men då behöver du självklart ha ett par byxor eller en kjol på benen. Främst är de anpassade för träning.

Fördelarna med jumpsuits och bodies

Att ha en jumpsuit, eller byxdress som det också heter, i garderoben är att göra sig själv en tjänst, eftersom den är perfekt för de där dagarna när du inte vet vad du ska ha på dig, eller du inte hittar några överdelar och nederdelar som matchar varandra. En byxdress är lite som en klänning men med ben, vilket kan vara en stor fördel om det till exempel är blåsigt ute eller om du ska leka med barnen på lekplatsen. Jumpsuits och bodysuits löser problemet med instoppade toppar som inte vill sitta på plats. Du behöver inte heller vara orolig för att blotta magen om du hänger upp och ner eller går på händerna.

Komplettera din look med rätt tillbehör

En jumpsuit blir snabbt ett snyggt festplagg om du tillsätter snygga accessoarer. Kör på högklackat för en uppklädd look eller bekväma sneakers för en avkopplad sommarstil. När det gäller att kombinera din body med andra plagg och tillbehör är det viktigt att hitta bekväma shorts eller byxor som också är snygga, eftersom nederdelen framträder mycket mer när man bär en bodysuit än när man har en vanlig tröja som går ner en bit över byxan. Båda plaggen är dock lekfulla och inbjuder till nya lösningar.