alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

axelremsväska dam

 
[2]

Axelremsväskor för damer

Med accessoarer från adidas har du en trygg grund att stå på utan att göra avkall på stil eller funktion. Du har alltid roligare med rätt utrustning. Motivation är allt. När du cyklar till gymmet, på tävlingen eller under arbetsdagen – med axelremsväskor från adidas står lusten högst upp bland prioriteringarna. Våra axelremsväskor för damer ger dig stil.

Skapade för kreatörer – axelremsväskor för damer från adidas

Polyester är ett material vi använder för att tillverka våra axelremsväskor.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Oavsett om det är märken som Originals – med adidas-axelremsväskor får du inte bara uppmärksamhet på nästa träning utan också på vägen dit. Fortsätt att vara legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots avslappnade retrovibbar. Vår kollektion med axelremsväskor inkluderar Kaval. Vi har axelremsväskor i svart.

Människor som tänker i nya banor för att transformera världen – adidas-produkter för damer. Är stil och funktion viktigt för dig? Utforska vårt stora utbud med outfits för kvinnor. Oberoende av om det gäller minimalistisk sportstil eller iögonfallande uppdateringar av autentisk adidas-design så har vi något för dig. När framtiden börjar är upp till dig. Välj våra axelremsväskor för damer från adidas – nu är stunden inne.