alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Sportbyxor för dam

 
[77]
Pris
269 kr - 910 kr
269910
1 / 2
Sida:av 2

Sportbyxor för damer ger en extra boost på planen

Oavsett om du tränar golf, fotboll, innebandy eller någon annan härlig sport så behöver du så klart ha rätt utrustning och rätt kläder. Vilka sportbyxor för damer du väljer att ha på dig kan både påverka hur du känner dig och hur snabbt du kan springa. Du måste kunna koncentrera dig på din sport, inte på hur byxorna sitter. Därför har vi många olika varianter av sportbyxor för damer, så du kan hitta en modell som passar dig perfekt. Detta gör även att du får en snygg och sportig look som ger ditt självförtroende en extra boost, vilken hjälper dig att ge järnet.

Miljövänliga sportbyxor för damer

Vi på adidas vet att vi, precis som alla andra, har ett ansvar att ta hand om vår planet. Därför är vi ständigt på jakt efter nya sätt att göra vår klädproduktion mer miljövänlig. Därför kan du i vårt sortiment hitta sportbyxor för damer som är gjorda av hållbart odlad bomull genom Better Cotton Initiative. Vi använder oss också flitigt av återvunnen polyester som minskar plasten i haven. Allt för att du ska kunna köpa sportbyxor för damer som du kan bära med stolthet.

Sportbyxor anpassade för väder och vind

Det är så klart inte alltid när man är ute och tränar som det är lagom temperatur och solsken. Eftersom det svenska vädret är så ombytligt behöver vår garderob av sportkläder också vara det. Om du vill ha på dig något varmt under vinterhalvåret, satsa på byxor med fleece som är mjuka, sköna och varma. Om det är gassande solsken och sommartemperaturer är det bättre med ett par sportbyxor för damer med ventilation och gärna även med meshpartier som gör dem luftigare och svalare. Att ha några olika damsportbyxor att växla mellan är alltid en bra idé.