alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Sporttoppar och t-shirts för dam

 
[312]
1 / 7
Sida:av 7

Maxa prestationen med sporttoppar och t-shirts för dam

Dessa sporttoppar och t-shirts för dam är tillverkade för dig som vill ge allt på gymmet eller i joggingspåret. adidas sporttoppar för dam är tillverkade i material som låter huden andas och som ger dig maximal rörelsefrihet, allt för att du ska kunna maxa prestationen när du tränar. Tack vare det fuktabsorberande AEROREADY kan du behålla en torr känsla, oavsett vad temperaturen ligger på. Med material i mesh får du extra ventilation vilket kan vara skönt när du tränar i varmt väder eller på gymmet när värmen stiger. adidas sporttoppar och t-shirts för dam finns i många olika varianter så du enkelt kan hitta en modell som passar, oavsett om du föredrar t-shirts, långärmade tröjor eller linnen. I sortimentet finns korta, croppade toppar såväl som trendiga oversized t-shirts i många snygga färger och sportiga detaljer som adidas 3-Stripes.

Bli redo för träningspassen med adidas sporttoppar för dam

En riktigt bra träningströja ska inte underskattas. Bra andningsförmåga är ett måste för alla sporttröjor, avsett vilken träningsform det gäller. adidas erbjuder ett brett sortiment av sporttoppar för dam som är specifikt anpassade för löpning, padeltennis, landhockey, fotboll, yoga eller de klassiska gympassen. Självklart går plaggen att använda till vilken träningsform som helst. Men om du ska utöva yoga eller pilates behöver du lite extra stretchiga sportlinnen och t-shirts så du kan röra dig ordentligt i alla olika positioner på mattan. Även när du springer behöver du rörelsevänliga träningströjor som inte hindrar dig från att nå dina mål. Luftiga och lösa plagg är det du behöver under träningen, speciellt om det är varmt ute. adidas träningskläder är alltid utrustade med teknologier och material som underlättar dina tuffa träningspass. Med dessa adidas sporttoppar för dam i garderoben är du redo för en vecka fylld av aktiviteter.