alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Pikétröjor för dam

 
[33]
Dam Golf Turkos W GO-TO SS PDam Golf Turkos W GO-TO SS P

W GO-TO SS P

Dam Golf

Dam Golf Turkos W MELANGE PDam Golf Turkos W MELANGE P

W MELANGE P

Dam Golf

Dam Golf Blå W TXT JQ SL PDam Golf Blå W TXT JQ SL P

W TXT JQ SL P

Dam Golf

Dam Originals Blå CROP POLODam Originals Blå CROP POLO

CROP POLO

Dam Originals

Känn dig avslappnad och i fas med din stil med piketröjor för damer 

adidas har lyckats åter igen att ta fram pikétröjor för kvinnor som vrålar stil och funktionalitet. Med pikétröjor för damer är det inte ofta som det går att få båda delarna, det vill säga ett klädesplagg som känns behaglig att använda samtidigt som den är stilren och passar bra efter dina krav. Pikétröjor för damer från adidas går även att hitta i olika stilar och med olika tyger som täcker alla dina tänkbara behov. Det passar dessutom lika bra att använda pikétröjan för träning tack vare ett slitstarkt och kvalitetssäkrat material men också till att ha när du är hemma och helt enkelt bara vill känna dig avslappnad. 

Kvalitetssäkrade och användbara damtröjor i piké

Pikétröjor för damer från adidas är gjorda på ett material som bidrar till en behaglig stretch tack vare att materialet är sytt på 90 procent polyester samt 10 procent elastan. Detta mer stretchiga material kommer väl till hands när du utövar explosiva övningar såsom tunga lyft, eller att obegränsat få till en bra sving på golfrundan med så lite friktion som möjligt som annars kan begränsa lite av din rörlighet. Framförallt om du har på dig ett plagg som inte har en stretchfunktion. 

Dampikétröjor som kan få dig att prestera mer

Dampikétröjor från adidas har det mesta; komfort, passform, stil och andning. Komforten kommer från det kvalitetssäkrade material som dessa plagg görs på medan passformen utgörs av det stretchmaterial som omfamnar plagget och ger dig mer rörelsefrihet. Stilen finns alltid inbyggd i alla pikétröjor för kvinnor som adidas skapar. Det är ett krav från adidas till dig som användare att du aldrig ska behöva välja bort stil för passform eller vice versa. Tag chansen nu och ge dig själv möjlighet att täcka alla dina behov med ett plagg som du kan använda lång tid framöver, och som fungerar i alla lägen oavsett om du ska träna, åka och handla för hemmet, eller bara ta det lugnt efter en stressig jobbvecka.