alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

resväskor dam

 
[82]
1 / 2
Sida:av 2

Resväskor för damer

Accessoarer spelar en avgörande roll. Våra ikoniska kollektioner har designats för att ge dig det stöd du behöver. adidas bidrar med en rejäl dos motivation för att du ska hålla igång. Även om du inte är på väg till gymmet kan du alltid se livet med sportfokuserad blick med våra tillbehör. Det står sport på schemat idag! Våra resväskor rymmer hela träningsutrustningen. De har en lång rad fack och fickor med dragkedja för att ge dig möjlighet att lägga dina saker precis där du vill ha dem. Våra resväskor för damer kompletterar din stil.

Skapade för kreatörer – resväskor för damer från adidas

Våra resväskor innehåller även bomull, nylon och polyester.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Med resväskorskollektioner som Originals, adidas by Stella McCartney och Performance ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Förbli legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots avslappnade retrovibbar. Performance är produktlinjen för atleter som har extremt höga förväntningar på sig själva och som gör reglerna åt sig själva. Funktionell design och säkerhet vid alla väderförhållanden. Det är adidas Terrex. Y-3-kollektionen av Yohji Yamamoto är omtalad för sin avantgardistiska design. Designerns legendariska oversizemodeller i svart har draperad, skiftande textur. Injection Pack, Essentials och Teamwear är våra populära kollektioner med resväskor. Våra resväskor är tillgängliga i beige, grått, svart och många andra färger.

Vill du skriva dina egna regler? Med våra produkter för damer kan du både ha roligt och prestera på topp. Våra outfits för kvinnor har skräddarsytts med kvinnors specifika behov i åtanke. Uppgradera din alldeles egna, autentiska look. Vandring – var beredd när det gäller. Med produkter från adidas är du så förberedd du kan vara för att göra just det. Visa din alldeles individuella stil med resväskor för damer från adidas.