alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

röda byxor dam

 
[13]

Röda byxor för damer

Med plagg i äkta adidas-stil visar du exakt vem som bestämmer hur ditt liv ska levas – du. Kläder med adidas ikoniska logotyp har en självklar plats på sportens arena och inom streetmodet. Våra byxor har en omisskännlig 3-stripes-design. Alla röda byxor för damer från adidas är designade för att hjälpa dig i din aktiva livsstil.

Märket med de tre ränderna – röda byxor för damer från adidas

Bomull, nylon och polyester är tre av de material vi använder för att tillverka våra byxor. Bomull är det material som känns skönast mot huden och det får dig inte att börja svettas snabbare. Det lämpar sig framförallt för mer avslappnade aktiviteter och som ett ytterlager.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Upptäck trender som kan bli klassiker i kollektionerna med byxor från märken som Originals. Högt skattade klassiker och innovationer förenade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångskiftande värld. Injection Pack, adicolor och Trefoil är våra populära kollektioner med byxor.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan damer skapa sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Är stil och funktion viktigt för dig? Utforska vårt stora utbud med outfits för kvinnor. Oberoende av om det gäller minimalistisk atletstil eller iögonfallande uppdateringar av autentisk adidas-design så har vi något för dig. När framtiden börjar är upp till dig. Plocka fram våra röda byxor för damer från adidas – nu är stunden inne.