alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

röda skor dam

 
[46]

Röda skor för damer

adidas streetkläder ger dig en retroinspirerad look. Våra skor har designats för att hantera utmaningarna vid sportaktiviteter och för att fullända din avslappnade look. Hitta din perfekta passform. I skor från adidas kan fötterna röra sig fritt samtidigt som de får ett optimalt stöd. Våra röda skor för damer ger dig stil.

Märket med de tre ränderna – röda skor för damer från adidas

Våra skor är tillverkade av läder, mockaläder och syntetläder.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Med skorskollektioner som TERREX, Performance och Y-3 ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Funktionell design och funktion som du kan räkna med vid alla väderförhållanden. Det är adidas Terrex. Performance är produktlinjen för atleter som har extremt höga förväntningar på sig själva och som skriver reglerna åt sig själva. Söker du den optimala outfiten för sport och streetstil? adidas Originals-plaggen är värdefulla om du strävar efter en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, alltid och överallt. Den japanska designern Yohji Yamamotos oversizesnitt är legendariska. Y-3 har en autentisk, modig och kaxig image tack vare sina skiftande texturer och generösa draperingar.

Vi testar noggrant ny teknologi som LIGHTSTRIKE och CLOUDFOAM i verkliga förhållanden. Mellansulan med BOOST ger maxad kraft i vartenda steg och har den mest responsiva stötdämpningen vi någonsin skapat. Mellansulan med BOUNCE är flexibel och absorberar stötar så att du kan prestera på topp. Ju mer energi du använder, desto mer får du tillbaka! De har inte bara gjort det på gatan utan även på världsscenerna – skor från adidas är hyllade internationellt och är ett tydligt statement. Du hittar skor i kollektionerna Copa, Gloro och Nemeziz Messi. NMD-kollektionen kombinerar vårt varumärkes historia med innovativ design – vare sig det gäller kläder, skor eller accessoarer. Skapa en urban look med löparinspirerad stil. adidas är populärt bland atleter och sneakerentusiaster. Vi har en rad olika modeller för att möta dina behov.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan damer skapa sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Är stil och funktion viktigt för dig? Utforska vårt stora utbud med outfits för kvinnor. Oberoende av om det gäller minimalistisk sportstil eller iögonfallande uppdateringar av autentisk adidas-design så har vi något för dig. Bassäng, strand eller vandring – visa vad du går för när det gäller. Med produkter från adidas har du den bästa utrustningen för att göra precis det. Skor från adidas är extremt flexibla, det spelar inom roll om det gäller grus, fasta gräsplaner, mjuka gräsplaner, inomhusplaner, konstgräs, gata, terräng och väg. Visa din alldeles individuella stil med röda skor för damer från adidas.