alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

röda sneakers dam

 
[27]

Röda sneakers för damer

Med skor från adidas kombinerar du ett autentiskt sportarv med en global streetstil. Med våra skor står du stadigt på jorden. Dina sneakers jobbar hårt så att du kan göra ett statement. Teknologin och materialen som tagits fram av adidas är skapade för att ge fötterna det stöd de förtjänar. Med dessa röda sneakers för damer kommer du att vara redo.

Skapade för kreatörer – röda sneakers för damer från adidas

Våra sneakers är tillverkade av läder, mockaläder och textil.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Upptäck trender som kan bli klassiker i kollektionerna med sneakers från märken som TERREX och Originals. Söker du den optimala outfiten för sport och streetstil? adidas Originals-plaggen är oersättliga om du vill skapa en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, alltid och överallt. Funktionell design och funktion som du kan räkna med oavsett väder. Det är adidas Terrex. BOOST är den mest reaktiva absorptionen vi någonsin skapat och det innebär maxad kraft i varje steg. BOOST ger mer responsiv stötdämpning är någonsin tidigare för att ge maxad kraft steg efter steg. Mycket innovativ teknologi och nyskapande stilar – skor från adidas håller fanan högt på alla sätt! Våra kollektioner med sneakers inkluderar Top Ten, Retroset och 3MC. NMD förkroppsligar progressiv design och kombinerar en urban look med löparinspirerad stil. Skor handlar om mer än stil. I slutändan är det våra fötter som bär oss, dag ut och dag in. Därför lägger vi stor vikt vid att skor från adidas kombinerar både stil och komfort.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan damer skapa sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Våra outfits för kvinnor har skräddarsytts med kvinnors specifika behov i åtanke. Uppdatera din alldeles egna, autentiska look. 3-Stripes är alltid rätt för vandringen. I vårt stora utbud hittar du skor för gata, terräng och väg. Framtiden börjar nu. Upptäck våra röda sneakers för damer från adidas – nu är stunden inne.