alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

röd t-shirts dam

 
[27]

Röda T-shirts för damer

Kreatörerna är en ny, kaxig generation som bestämmer sina egna regler och uttrycker sin personlighet med hjälp av sin stil och sina kläder – våra produkter har en sportig, bekväm design som har skapats för din fritid. T-shirts från adidas sitter perfekt och utgör ett oumbärligt lagerplagg. Alla röda T-shirts för damer från adidas är designade för att hjälpa dig i din aktiva livsstil.

Skapade för kreatörer – röda T-shirts för damer från adidas

Vi erbjuder T-shirts som har tillverkats med bomull, polyester och återvunnen polyester. Bomull är det material som känns lenast mot huden och det får dig inte att börja svettas snabbare. Det lämpar sig framförallt för mindre intensiva aktiviteter och som ett ytterlager.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Oavsett om det är märken som Performance, Originals eller TERREX – med adidas-T-shirts gör du inte bara intryck på nästa träning utan också på vägen dit. Söker du efter funktionell design i kombination med säker funktion i alla lägen? adidas Terrex har designats för utomhusaktiviteter och är den fulländade följeslagaren. Performance har skapats för atleter som inte är villiga att kompromissa med stilen – retrodesign med ett tydligt fokus på funktion. Uppskattade klassiker och innovationer sammanförda under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångskiftande värld. AEROREADY, HEAT.RDY och CLIMACOOL absorberar fukt, håller kylan ute och ger angenäm värme åt dina ansträngda muskler. Response, Graphics och Clima är våra mest omtyckta kollektioner med T-shirts. Vi kämpar för hav som är fria från plast och använder plastavfall för att göra funktionella sportprodukter. I Parley-kollektionen använder vi plastavfall som samlats in på stränder och i kustområden som råmaterial.

Människor som tänker i nya banor för att transformera världen – adidas-produkter för damer. Som de äkta atleter vi är vet vi att det är detaljerna som gör skillnad, vare sig det är före, under och efter träningen. Därför har våra outfits för kvinnor skapats med höga kvalitetskrav för sport och vardagen. 3-Stripes är alltid rätt för vandringen. Visa din alldeles individuella stil med röda T-shirts för damer från adidas.