alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

rosa klänning dam

 
[8]

Rosa klänningar för damer

Med plagg i äkta adidas-stil visar du tydligt vem som skriver reglerna för ditt liv – du. Våra klänningar har precis rätt stil för dig och dina krav så att du kan förverkliga din egen potential. Alla rosa klänningar för damer från adidas är designade för att hjälpa dig i din aktiva livsstil.

Skapade för kreatörer – rosa klänningar för damer från adidas

Våra klänningar är tillverkade av bomull, polyester och återvunnen polyester. Bomull är det material som känns lenast mot huden och det får dig inte att svettas snabbare. Det lämpar sig framförallt för mindre intensiva aktiviteter och som ett ytterlager.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Oavsett om det är märken som Athletics, Originals eller Performance – med adidas-klänningar drar du inte bara blickarna till dig på nästa träning utan också på vägen dit. Performance höjer motivationen och ger fler framgångar på en ny nivå. Fortsätt att vara legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots lediga retrovibbar. HEAT.RDY och CLIMACOOL absorberar fukt, håller kylan ute och ger mysig värme åt alla ansträngda muskler. Bellista, RDY och Ultimate365 är våra mest omtyckta kollektioner med klänningar.

Människor med nyskapande idéer som transformerar världen – adidas-produkter för damer. Som de äkta atleter vi är vet vi att det är detaljerna som är avgörande, oavsett om det är före, under och efter träningen. Därför har våra outfits för kvinnor skapats med höga kvalitetskrav för sport och vardagen. Visa din alldeles individuella stil med rosa klänningar för damer från adidas.