alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

rosa tröja dam

 
[19]

Rosa tröjor för damer

Med plagg i äkta adidas-stil visar du precis vem som bestämmer hur ditt liv ska levas – du. Våra tröjor har rätt stil för dig och dina krav, vilket innebär att du har möjlighet att nå din individuella potential. Med dessa rosa tröjor för damer kommer du att vara redo.

Sätt upp dina egna regler – rosa tröjor för damer från adidas

Våra tröjor är tillverkade av bomull, polyester och återvunnen polyester. De som rör på sig under dagen behöver kunna lita på att materialet de bär fortfarande känns bra senare under dagen. Bomull är det idealiska materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så lätt i det.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Med tröjkollektioner som Originals och Athletics ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Uppskattade klassiker och innovationer samlade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångskiftande värld. Pharrell, Ryv och Bellista är våra mest omtyckta kollektioner med tröjor.

Vill du skriva dina egna regler? Med våra produkter för damer kan du både ha roligt och prestera på topp. Våra outfits för kvinnor har skräddarsytts med kvinnors specifika behov i åtanke. Uppdatera din alldeles egna, autentiska look. Rosa tröjor för damer från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är villig att slå ditt personbästa varje dag.