alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

skate kläder dam

 
[71]
1 / 2
Sida:av 2

Kläder för damer för skejtande

Låt inget distrahera dig från att följa din rutin. adidas outfits för damer passar din stil och gör att du kan ta dig an dagens mål med lätthet och energi. Vi vill alla göra vårt bästa när vi ägnar oss åt vår favoritsport, skejtande. Oavsett vad du har för mål, håller du dig bekväm med våra plagg så att du kan fokusera till 100 % på att prestera. I våra kollektioner hittar du en mängd designer som är skapade specifikt för dina krav. Med kläder från adidas är du jämt bekvämt och snyggt klädd. Alla kläder för damer för skejtande från adidas är designade för att passa din aktiva livsstil.

Märket med de tre ränderna – kläder för damer för skejtande från adidas

Med vår sportutrustning är du redo att ge max när du tränar skejtande och vill lyfta prestationerna: kläder från adidas.

Våra kläder har tillverkats av bomull, nylon och polyester. Alla kläder som är tillverkade av bomull känns bra mot huden eftersom man inte svettas så intensivt när man bär dem. Materialet är perfekt om du är ute och rör dig på fritiden eller ägnar dig åt mindre ansträngande träning.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Upptäck trender med legendarisk potential i kollektionerna med kläder från märken som Originals. Gamla skatter och innovationer sammanförda under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångsidiga värld. Trefoil är vår mest välkända kollektion med kläder. Det finns kläder i grönt, beige, grått och många andra färger.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan damer skapa sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Är stil och funktion viktigt för dig? Utforska vårt stora utbud med outfits för kvinnor. Oberoende av om det gäller minimalistisk sportstil eller iögonfallande uppdateringar av autentisk adidas-design så har vi något för dig. Framtiden börjar idag. Skaffa våra kläder för damer för skejtande från adidas – nu är stunden inne.