alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Damsneakers rea

 
[480]
1 / 10
Sida:av 10

Var förbered på alla eventualiteter med adidas damsneakers på rea

Bland adidas reavaror hittar du damsneakers för en mängd olika sporter och aktiviteter. I högkvalitativa material får du tåliga skor som är särskilt gjorda för olika träningsformer. Tack vare detta har du möjlighet att öka din prestationsförmåga och slå nytt personbästa då du äntligen kan lägga allt fokus på dina mål utan distraktioner. Bland damsneakers på rea hittar du allt från promenadskor till löparsneakers och gymskor. Se till att ge dig själv bästa möjliga förutsättningar för din träning med rätt stöd från dina skor.

Stötdämpning och stöd från damsneakers-outlet

adidas har tagit fram flera modeller som ger dig stöd och stabilitet under din träning. Detta kan vara särskilt viktigt under terränglöpning och vandring då du behöver kunna räkna med säkra steg även på ojämn mark. I damsneakers-outleten hittar du därför skor med räfflade gummisulor och stabila ovandelar för att du ska kunna ta dig fram utan att lägga extra vikt och energi på att stabilisera musklerna. För extra stöd kan du välja ett par högre träningsskor som ger dig stöd runt ankeln. Du hittar även skor som passar bra för gym och tyngdlyftning då du vill ha ordentligt med stötdämpning för att skydda knän och leder.

Erbjudanden på damsneakers som ger dig snygg stil

Bland adidas damsneakers på rea hittar du klassiska adidas modeller med de välkända 3-Stripes längs med fotens sida. Välj ett par helvita sneakers med kontrasterande 3-Stripes för en fräsch och minimalistisk stil som ger dig en snygg stil både till vardags och till träningspass. För användning i terräng hittar du dämpade färger som lätt håller sig snygga även när du är ute i naturen. I kollektionerna hittar du även häftig design med extra tjocka sulor, häftiga neonfärger eller retrostil i pastelltoner. Matcha med adidas damstrumpor för att få så bra passform som möjligt i dina skor.