alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

svart body dam

 
[8]
Originals Svart Stage Suit with Swarovski® crystalsOriginals Svart Stage Suit with Swarovski® crystals

Stage Suit with Swarovski® crystals

Originals

Svarta bodies för damer

Nu har vi dessutom gett vår klassiska adidas-stil en modern uppdatering, vilket innebär att du är bekväm och har rätt look i våra plagg även när du är aktiv på fritiden. Kompromisslöst bekväma. Bodies för dagligt bruk och för optimalt stöd under de tuffaste träningspassen. Våra svarta bodies för damer ger dig stil.

Skapade för kreatörer – svarta bodies för damer från adidas

Bomull, polyester och återvunnen polyester är tre av de material vi använder för att producera våra bodies. Bomull är det material som känns behagligast mot huden och det får dig inte att svettas snabbare. Det passar framförallt för mindre ansträngande aktiviteter och som ett ytterlager.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Fortsätt att vara legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots avslappnade retrovibbar. Performance är framtagen för atleter som inte är villiga att kompromissa med stilen – retrodesign med ett distinkt fokus på funktion. CLIMALITE absorberar fukt, håller kylan ute och ger mysig värme åt alla ansträngda muskler. DESIGNED4TRAINING, adicolor och Clima är våra mest välkända kollektioner med bodies.

Människor som tänker i nya banor för att förändra världen – adidas-produkter för damer. Betyder stilen och funktionen mycket för dig? Utforska vårt stora sortiment med outfits för kvinnor. Vare sig det gäller minimalistisk sportstil eller spektakulära uppdateringar av autentisk adidas-design så har vi något för dig. När framtiden börjar är upp till dig. Välj våra svarta bodies för damer från adidas – nu är stunden inne.