alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

svarta dunjackor dam

 
[18]

Svarta dunjackor för damer

Kreatörerna är en ny, kaxig generation som bestämmer sina egna regler och uttrycker sin personlighet via sin stil och sina kläder – våra produkter har en sportig, bekväm design som har skapats för din fritid. Våra dunjackor fungerar lika bra om du lämnar staden över helgen som när du kliver ut genom ytterdörren. Våra svarta dunjackor för damer kompletterar din stil.

Skapade för kreatörer – svarta dunjackor för damer från adidas

Vi förlitar oss på återvunna material eftersom vi vill hjälpa till att rädda haven. För vår egen skull och för framtida generationers skull. Genom att använda återvunna material skapar vi mindre avfall och hushåller med resurserna.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Med dunjackorskollektioner som TERREX och Performance ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Performance är produktlinjen för atleter som har höga förväntningar på sig själva och som gör reglerna åt sig själva. Funktionell design och säkerhet vid alla väderförhållanden. Det är adidas Terrex.

Människor med nyskapande idéer som förändrar världen – adidas-produkter för damer. Som de äkta atleter vi är vet vi att detaljerna gör störst skillnad, oavsett om det är före, under och efter träningen. Därför har våra outfits för kvinnor skapats med höga kvalitetskrav för sport och vardagsliv. Vandring – visa vad du går för när det gäller. Med produkter från adidas har du den bästa utrustningen för att göra exakt det. Framtiden börjar nu. Plocka fram våra svarta dunjackor för damer från adidas – nu är stunden inne.