alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

svart keps dam

 
[65]
1 / 2
Sida:av 2

Svarta kepsar för damer

Med accessoarer från adidas har du en trygg grund att stå på utan att behöva tänka på stil eller funktion. adidas typiska design går som en röd tråd genom alla våra kollektioner. På så sätt inspirerar vi dig till en självsäker och autentisk känsla var dag. Detaljerna är centrala för att vi ska kunna ta oss vidare. Kepsar från adidas hjälper dig till nästa nivå. Med dessa svarta kepsar för damer kommer du att vara redo.

Sätt upp dina egna regler – svarta kepsar för damer från adidas

Våra kepsar innehåller även bomull, nylon och mockaläder.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Upptäck trender med potential att bli klassiker i kollektionerna med kepsar från märken som Performance, adidas by Stella McCartney och Originals. Performance har skapats för atleter som inte är redo att kompromissa med stilen – retrodesign med en distinkt betoning på funktion. Högt skattade klassiker och innovationer sammanförda under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångsidiga värld. Den japanska designern Yohji Yamamotos oversizesnitt har blivit legendariska. Y-3 har en autentisk, tuff och självsäker image med sina skiftande texturer och generösa draperingar. Essentials, Trefoil och Parley är våra mest välkända kollektioner med kepsar. Det är viktigt för oss att ta hand om miljön. Det är därför vi har utvecklat Parley. För den här kollektionen har vi bearbetat plast som plockats upp på stränder och i kustområden. Parley kombinerar därmed omsorg om miljön med superfunktionell design.

Människor med nyskapande idéer som transformerar världen – adidas-produkter för damer. Värdesätter du stil och funktion? Utforska vårt stora sortiment med outfits för kvinnor. Oavsett om det gäller minimalistisk atletstil eller iögonfallande uppdateringar av autentisk adidas-design så har vi något för dig. Tävling – var beredd när det gäller. Med produkter från adidas är du väl rustad för att göra precis det. Visa din alldeles egna stil med svarta kepsar för damer från adidas.