alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

svarta shorts dam

 
[83]
1 / 2
Sida:av 2

Svarta shorts för damer

Kreatörerna är en ny, självmedveten generation som skapar sina egna regler och uttrycker sin personlighet med hjälp av sin stil och sina kläder – våra produkter har en bekväm, sportig look som har skapats för din fritid. Kläder med adidas klassiska logotyp har en självklar plats i sportvärlden och inom streetmodet. Våra shorts har en omisskännlig adidas-design. Våra svarta shorts för damer ger dig stil.

Märket med de tre ränderna – svarta shorts för damer från adidas

Bomull, nylon och polyester är tre av de material vi använder för att tillverka våra shorts. De som rör på sig under dagen behöver kunna förlita sig på att materialet de bär fortfarande känns bra vid dagens slut. Bomull är det optimala materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så mycket i det.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Upptäck trender med legendarisk potential i kollektionerna med shorts från märken som TERREX, Athletics och Originals. Funktionell design och pålitlig funktion i alla väder. Det är adidas Terrex. Performance är produktlinjen för atleter som kräver det bästa av sig själva och som skapar sina egna regler. Söker du den optimala outfiten för sport och streetstil? adidas Originals-plaggen är värdefulla om du strävar efter en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, ständigt och överallt.

Våra mest innovativa teknologier, som TECHFIT, hjälper dig slå ditt personbästa. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningen med ventilerande material och superfunktionella teknologier som AEROREADY, HEAT.RDY och CLIMALITE. Du hittar shorts i kollektionerna RDY, Mygame och AlphaSkin. Att skydda miljön är viktigt för oss. Därför har vi utvecklat Parley. För den här kollektionen har vi bearbetat plast som samlats ihop på stränder och i kustområden. Parley kombinerar därmed omsorg om miljön med superfunktionell design.

Människor som tänker i nya banor för att förändra världen – adidas-produkter för damer. Som de genuina atleter vi är vet vi att detaljerna är avgörande, vare sig det är före, under och efter träningen. Därför har våra outfits för kvinnor skapats med höga kvalitetskrav för sport och vardagsliv. 3-Stripes är alltid helt rätt: för maratonlopp, tävling eller vandring. Svarta shorts för damer från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är beredd att slå ditt personbästa varje dag.