alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

svarta sneakers dam

 
[382]
1 / 8
Sida:av 8

Svarta sneakers för damer

Kombinera stil med sport och fritid med adidas skor för damer. adidas skor för damer imponerar inte bara med sin stil utan är även föregångare när det kommer till komfort. Dina sneakers jobbar hårt så att du kan göra ett statement. Teknologin och materialen som tagits fram av adidas har till uppgift att ge fötterna ett långvarigt och välgörande stöd. Våra svarta sneakers för damer kompletterar din stil.

Märket med de tre ränderna – svarta sneakers för damer från adidas

Våra sneakers har tillverkats av läder, canvas och läder.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Upptäck trender som kan bli klassiker i kollektionerna med sneakers från märken som Five Ten, Y-3 och TERREX. Söker du den perfekta outfiten för sport och streetstil? adidas Originals-plaggen är ovärderliga om du strävar efter en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, alltid och överallt. Performance är produktlinjen för atleter som ställer de högsta kraven på sig själva och som skapar sina egna regler. Funktionell design och pålitlig funktion i alla väder. Det är adidas Terrex. Den japanska designern Yohji Yamamotos oversizesnitt är legendariska. Y-3 har en autentisk, modig och självsäker image tack vare sina varierande texturer och generösa draperingar.

Med teknologier som PRIMALOFT, LIGHTSTRIKE och ADIWEAR är du rustad för varje situation. Responsiv stötdämpning tack vare mellansulan med BOOST som återger energin som du har använt. Mellansulan med BOUNCE ger en sko med bekväm stötabsorbering för maxad kraft på banan och andra platser där det kan behövas. 4D är en unik mellansula som vi har utvecklat med hjälp av atletdata som inhämtats under ett antal år. Den ger stöd och absorberar stötar precis där du behöver det. Den fina nätstrukturen ger ökad stabilitet medan den grövre nätstrukturen ger ökad komfort och stötabsorbering. De har inte enbart gjort det på gatan utan även på världsscenerna – skor från adidas är hyllade världen över och är ett tydligt statement. Du hittar sneakers i kollektionerna SL, Americana och Samba. Vi vill ha plastfria hav och gör funktionella sportprodukter av plastavfall. I Parley-kollektionen använder vi plastavfall som plockats upp på stränder och i kustområden som råmaterial. NMD-kollektionen kombinerar vårt varumärkes historia med innovativ design – oavsett om det rör skor, kläder eller accessoarer. Skapa en urban look med löparstil. Skor handlar om mer än stil. I slutändan är det våra fötter som bär oss, varenda dag. Därför lägger vi stor vikt vid att skor från adidas kombinerar både stil och komfort.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan damer skriva sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Betyder stilen och funktionen mycket för dig? Utforska vårt stora sortiment med outfits för kvinnor. Oberoende av om det gäller minimalistisk atletstil eller spektakulära uppdateringar av autentisk adidas-design så har vi något för dig. 3-Stripes är alltid rätt: för maratonlopp, terräng, utförsåkning, snowboardåkning, triathlon, träning, tävling, urban sport eller vandring. Våra skor lämpar sig för hårda gräsplaner, inomhusplaner, löpbanor, löpband, gator, terränger och vägar. Svarta sneakers för damer från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är beredd att slå ditt personbästa varje dag.