alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

svart bomberjacka dam

 
[30]

Svarta bomberjackor för damer

Nu har vi dessutom gett vår genuina adidas-stil en modern uppdatering, vilket innebär att du kan se sportig ut och känna dig bekväm i våra plagg även när du är aktiv på fritiden. I våra kollektioner har vi flera designer som är skapade specifikt för dina krav. Med bomberjackor från adidas är du ständigt snygg och bekväm. Våra svarta bomberjackor för damer kompletterar din stil.

Märket med de tre ränderna – svarta bomberjackor för damer från adidas

Våra bomberjackor har tillverkats av nylon och återvunnen polyester. Vi förlitar oss på återvunna material eftersom vi försöker hjälpa till att rädda våra hav. För vår egen skull och för framtida generationers skull. Genom att använda återvunna material skapar vi mindre avfall och sparar på resurserna.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Med bomberjackorskollektioner som adidas by Stella McCartney, Originals och Performance ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Högt skattade klassiker och innovationer samlade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångskiftande värld. Performance har skapats för atleter som inte är redo att kompromissa med stilen – retrodesign med en distinkt betoning på funktion. CLIMAPROOF och RAIN.RDY absorberar fukt, håller kylan ute och ger behaglig värme åt alla ansträngda muskler. Clima, Trefoil och RDY är våra mest omtyckta kollektioner med bomberjackor.

Vill du bryta mot reglerna och sedan skriva egna? Med våra produkter för damer kan du höja ribban och ha kul. Värdesätter du stil och funktion? Utforska vårt stora utbud med outfits för kvinnor. Oberoende av om det gäller minimalistisk sportstil eller spektakulära uppdateringar av autentisk adidas-design så har vi något för dig. Svarta bomberjackor för damer från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är villig att uppnå dina mål varje dag.