alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

t-shirts klänning dam

 
[33]

T-shirts för damer

Kreatörerna är en ny, kaxig generation som skriver sina egna regler och uttrycker sin personlighet med sin stil och sina kläder – våra produkter har en sportig, bekväm design som har skapats för din fritid. T-shirts från adidas passar perfekt och fungerar som ett oumbärligt lagerplagg. Våra T-shirts för damer kompletterar din stil.

Skapa dina egna regler – T-shirts för damer från adidas

Våra T-shirts har tillverkats av bomull, nylon och polyester. Alla kläder som är tillverkade av bomull känns sköna mot huden eftersom man inte svettas så intensivt i dem. Materialet är perfekt om du är ute och rör dig på din lediga tid eller ägnar dig åt ett lätt träningspass.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Upptäck trender som kan bli klassiker i kollektionerna med T-shirts från märken som Performance, Originals och Athletics. Performance är produktlinjen för atleter som kräver det bästa av sig själva och som skriver reglerna åt sig själva. Söker du den optimala outfiten för sport och streetstil? adidas Originals-plaggen är oersättliga om du strävar efter en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, alltid och överallt. Must Haves, Mygame och Sleek är våra populära kollektioner med T-shirts. Miljöskydd är viktigt för oss. Därför har vi utvecklat Parley. För den här kollektionen har vi bearbetat plast som plockats upp på stränder och i kustområden. Parley kombinerar därmed miljöskydd med superfunktionell design. Våra T-shirts är tillgängliga i rött, svart, blått och många andra färger.

Människor som tänker i nya banor för att förändra världen – adidas-produkter för damer. Som de äkta atleter vi är vet vi att detaljerna gör skillnad, före, under och efter träningen. Därför har våra outfits för kvinnor skapats med höga kvalitetskrav för sport och vardagen. T-shirts för damer från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är redo att slå ditt personbästa varje dag.